Zakelijk

Primaire tabs

De Winter Rioolservice is Kiwa VCA gecertificeerd en lid van Uneto VNI

Zakelijke opdrachtgevers

De Winter Rioolservice werkt regelmatig samen met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder vallen bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeenten en waterschappen. Dankzij onze 24 uur service, ervaren monteurs en moderne uitrusting zijn we in staat om vrijwel elke opdracht aan te kunnen. Daarnaast zijn we VCA* (KIWA) gecertificeerd en aangesloten bij Uneto VNI. Dit maakt De Winter Rioolservice de ideale zakelijke partner voor servicecontracten en periodiek of preventief onderhoud. Neem hier contact op, zodat we voor u een afspraak met een van onze vertegenwoordigers kunnen plannen.

 

We leveren onze diensten in Groningen, Drenthe, Friesland en de kop van Overijssel

Werkgebied

De meeste werkzaamheden voeren we uit in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast zijn we steeds vaker zijn te vinden in Overijssel, Gelderland en Flevoland. Maar ook opdrachten in andere gebieden gaan we niet uit de weg. Zo maakte onlangs nog een fabriek in het Duitsland gebruik van onze diensten. Onder het kopje referenties kunt u zien op welke plaatsen De Winter Rioolservice zijn gezicht al eens heeft laten zien en wat onze opdrachtgevers daarvan vonden.

Tarieven

De Winter Rioolservice hanteert geen vooraf vastgestelde tarieven voor het oplossen van verstoppingen. Wij werken op regie basis, waarbij we de kosten bepalen aan de hand van de daadwerkelijk bestede uren en gebruikte materialen. Zo garandeert u dat u alleen betaalt voor de specifieke diensten die u nodig heeft en voorkomt u onnodige kosten. Voorafgaand aan onze werkzaamheden kunnen we een inschatting geven van het verwachte werk, zodat u een idee heeft van de te verwachten kosten.