Referenties van De Winter Rioolservice

Hoe worden wij beoordeeld?

Goed! Onze klanten zijn bijzonder tevreden. Dat willen we natuurlijk graag nóg verder verbeteren! Daarom zijn we erg benieuwd naar uw mening over onze dienstverlening. Vertel het ons en onze website bezoekers via het formulier.


woensdag, 25 mei, 2022 - 05:55

Eind Maart afspraak gemaakt met de Winter om met camera waterafvoer in de tuin te controleren en reinigen. Vandaag 25 Mei is het bedrijf nog steeds niet geweest. De beste man vanmorgen om 05.45 gebeld en meegedeeld dat ie niet meer hoeft komen. Kerel komt zijn afspraken niet na. 0 sterren voor De Winter Rioolservice, veel bla bla in de media. Maar in de praktijk flut.

0
Bierema JP - Usquert

zondag, 3 april, 2022 - 15:49

Zaterdagmorgen 2 april gebeld, gootsteen verstopt en water in bodem vaatwasser, mijn VVE heeft contract bij De Winter, gebeld, man wilde niet komen, moest mijn telefoonnummer noemen en ik zou volgende week wel een keer gebeld worden, direct een ander bedrijf gebeld, monteur kon tussen 2 en 6 uur komen, maar om half 4 was mijn gootsteen en vaatwasserafvoer weer klaar door de monteur. Kwam het weekend toch nog goed na deze teleurstelling van De Winter.

0
L.Hilberts - Assen

vrijdag, 4 maart, 2022 - 13:23

Wij hebben al jarenlang een geweldige samenwerking met dit mooie bedrijf. Altijd zoeken we samen naar oplossingen en kunnen we de problemen bij de klanten oplossen.

5
Boerma Hulsebos - Winschoten

donderdag, 24 februari, 2022 - 18:03

Een probleem met onze keukenafvoer kon door een groot landelijk bedrijf helaas niet worden opgelost. Zonder resultaat vertrokken en daarbij ook nog een afsluitdop beschadigd. Kort daarna heeft de Winter het probleem vakkundig en vlot opgelost en de afsluiter gerepareerd. Petje af voor de vakbekwaamheid van Tonny.

5
Henk Jakobs - Warffum

donderdag, 20 januari, 2022 - 20:28

Winter een half jaar gelede n 3 x gebeld voor een storing. Hij moet nog komen. Niets van hem gehoord

0
Vogel - Adorp

donderdag, 4 november, 2021 - 15:44

Na het melden van een verstopping, kwam de Winter de zelfde dag nog langs om het perfect op te lossen!

5
Doornbos - Slochteren

maandag, 25 oktober, 2021 - 08:22

Bezoek gehad van De Winter Rioolservice die ons probleem vakkundig, hebben opgelost. De mensen van de rioolservice waren vriendelijk, geduldig en zeer bekwaam. OOk de goede en gedegen uitleg die wij ontvingen was voor ons van grote waarde. Dit bedrijf kunnen wij van harte bij U aan bevelen. Onze dank is groot naar deze vakmensen van De Winter rioolservice.. Nogmaals hartelijk dank voor het oplossen van ons probleem.

5
Fam. Reinders - Bedum

maandag, 27 september, 2021 - 18:15

Helaas waardeloos. Vrijdag gebeld, zouden de maandag daarop komen tussen 10.00 en 14.00. U raadt het al, zijn niet gekomen. Uiteraard een paar keer gebeld. Toen was het 16.00 en dan komen ze niet meer!! Dat het druk is geloof ik best, maar ze laten je helaas met het probleem zitten. Ben benieuwd of deze review wordt geplaatst.

1
Peter - Eelde

woensdag, 1 september, 2021 - 11:02

Na meerdere problemen had ik het idee dat ik een abonnement had op rioolservice en dat het geld letterlijk de put in ging. Geen oplossing, elke keer weer verstopt. Ik werd er neurotisch van … dus de 4e keer na een tip toch maar de winter gebeld in plaats van het vorige bedrijf. Eindelijk - eindelijk- een definitieve oplossing, duidelijke uitleg van het probleem die zelfs ik begreep! Nog los van de vriendelijke behandeling was ik na een dikke 2 uur werk zelfs minder geld kwijt dan eerder. Dus beste mensen, laat je niks wijs maken door mooie advertenties en zogenaamd lagere tarieven. Wil je een echte oplossing, bel dan meteen de Winter maar!

5
Juul - Hogeland

woensdag, 5 mei, 2021 - 13:28

Gisteren 4-5-2021 gebeld met een afvoerprobleem en vanmorgen 5-5-2021 verholpen door Tonny van de Fa. de Winter. Uitvoering en verleende service UITSTEKEND.En Tonny een aimabele en vrolijke man met een juiste en correcte houding. Kan niet beter.Onze welgemeende complimenten.

5
Fam. Bolt - Delfzijl