Referenties van De Winter Rioolservice

Hoe worden wij beoordeeld?

Goed! Onze klanten zijn bijzonder tevreden. Dat willen we natuurlijk graag nóg verder verbeteren! Daarom zijn we erg benieuwd naar uw mening over onze dienstverlening. Vertel het ons en onze website bezoekers via het formulier.


woensdag, 22 mei, 2024 - 10:44

Snel, keurig en vakkundig een verstopping verholpen.

5
Fam. Ruibing - Winschoten

dinsdag, 30 april, 2024 - 22:01

In eerste instantie goed geholpen door Richard, maar onder druk van de gemeente Eemsdelta en de leidinggevende bij De Winter ineens hele andere facturen dan vooraf besproken. Ik zal een ander bedrijf kiezen en ook uitkijken met de gemeente Eemsdelta en rioolinspectie!

0
Hoorndijk - Appingedam

maandag, 29 april, 2024 - 16:29

Na het eerste bezoek was het probleem nog niet afgerond. Toen ik na twee weken niets had gehoord, zelf weer een afspraak gemaakt. Ook na dit tweede bezoek zou er op een later tijdstip verder worden gegaan. Er lagen onderdelen in de wastafel van het toilet, de kraan voor de wasmachine werd gebruikt om de afvoer door te spuiten. De slang van de wasmachine werd niet weer aangesloten. In mijn tuinpad zit een diep gat met een put waarop geen deksel zit. Kortom ik na twee weken weer gebeld met de vraag wanneer ze het eindelijk af komen maken. Ik ben tijdens dit derde telefoontje bijzonder schofterig en onbeleefd behandeld. Ik heb gevraagd of ik met iemand anders kon spreken. Tenslotte werd door hen de hoorn op de haak gesmeten.

0
Jacoba Planting - Stedum

woensdag, 10 april, 2024 - 19:56

Top man . Verstopping snel verholpen Gelukkig top bedrijf en top gedaan door dit bedrijf Netjes gedaan bedankt

5
Jan geerts - Woltersum

dinsdag, 2 januari, 2024 - 13:24

Bedankt voor de snelle en goede service

5
R. Arends - Oude Pekela

woensdag, 20 december, 2023 - 00:53

Drie weken geleden mijn afvoer van het toilet plotseling verstopt. Uw Riool gebeld in de avond omdat ik niet zonder kan vanwege medische problemen. Na een uur stond de servicemonteur al op de stoep om het probleem te verhelpen en naar volle tevredenheid. Dik en dik tevreden ben ik over De Winter Rioolservice.

5
Reint Meijer - Groningen

vrijdag, 13 oktober, 2023 - 10:46

Snel en vriendelijk geholpen want onze douche afvoer liep niet goed meer door. Super snel aanwezig omdat een medewerker in de buurt zat. Ik weet nu wel wie we de volgende keer weer bellen!!

5
familie Heering - Winschoten

woensdag, 12 april, 2023 - 11:36

Onze klanten kunnen we uitstekend bedienen dankzij de flexibiliteit en vakkundigheid van De Winter Rioolservice.

5
Elzinga Groep - Uithuizermeeden

vrijdag, 4 november, 2022 - 17:53

Verstopping snel en vakkundig verholpen , fijn personeel . Had een leerling mee en.vond het leuk om te zien dat hij goed begeleid werd en met respect behandeld .

5
Marianne Drent - Ten Boer

vrijdag, 4 november, 2022 - 17:53

Verstopping snel en vakkundig verholpen , fijn personeel . Had een leerling mee en.vond het leuk om te zien dat hij goed begeleid werd en met respect behandeld .

5
Marianne Drent - Ten Boer