Preventief / Onderhoud

Primaire tabs

Voorkomen is beter dan genezen

Niemand zit te wachten op een verstopping. Dus waarom besteden we niet meer aandacht aan het voorkomen hiervan? Regelmatig een afvoer reinigen door middel van een vuilfrees of een (water)hogedrukreiniging kan hierbij een uitstekend middel zijn. Ook een camera-inspectie kan een goede indicatie geven van beginnende opstoppingen. Neem gerust contact met ons op, zodat we u de voordelen van goed onderhoud kunnen uitleggen.

Drainageleidingen

Een verstopte drainagebuis kan een hoop problemen veroorzaken. Er kan niet alleen wateroverlast ontstaan, maar ook de kwaliteit van de grond heeft eronder te lijden. Dit is te voorkomen door de drainage regelmatig te laten controleren op verstoppingen. Mochten we bij een controle toch een verstopping tegenkomen, dan kunnen we deze met onze hogedrukapparatuur snel verhelpen. Plan een afspraak in voor een controle, of informeer naar de mogelijkheden voor een servicecontract. Hiermee bent u verzekerd van goed onderhoud, zonder dat u hier steeds aan hoeft te denken.

Dakgoten en platte daken

De Winter Rioolservice is u ook van dienst bij verstopte afvoeren van bijvoorbeeld regenwater. Maar liever helpen wij u dergelijke ongemakken te voorkomen. Helaas beseffen maar weinig mensen hoeveel water er via dakgoten en daken wordt afgevoerd. Dit komt pas echt goed aan het licht wanneer het te laat is. Vaak is er dan al veel schade geleden door lekkage, waterschade is het gevolg. We nemen u deze zorg graag uit handen. In goed overleg plannen we een aantal bezoeken waarin we het complete afvoerstelsel voor u nalopen. Informeer hier naar de mogelijkheden.