Zakelijk

Primaire tabs

De Winter Rioolservice is Kiwa VCA gecertificeerd en lid van Uneto VNI

Zakelijke opdrachtgevers

De Winter Rioolservice werkt regelmatig samen met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder vallen bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeenten en het waterschap. Dankzij onze 24 uur service, ervaren monteurs en moderne uitrusting zijn we in staat om vrijwel elke opdracht aan te kunnen. Daarnaast zijn we VCA* (KIWA) gecertificeerd en aangesloten bij Uneto VNI. Dit maakt De Winter Rioolservice de ideale zakelijke partner voor servicecontracten en periodiek of preventief onderhoud. Neem hier contact op, zodat we voor u een afspraak met een van onze vertegenwoordigers kunnen plannen.

 

We leveren onze diensten in Groningen, Drenthe, Friesland en de kop van Overijssel

Werkgebied

De meeste werkzaamheden voeren we uit in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast zijn we steeds vaker zijn te vinden in Overijssel, Gelderland en Flevoland. Maar ook opdrachten in andere gebieden gaan we niet uit de weg. Zo maakte onlangs nog een fabriek in het Duitsland gebruik van onze diensten. Onder het kopje referenties kunt u zien op welke plaatsen De Winter Rioolservice zijn gezicht al eens heeft laten zien en wat onze opdrachtgevers daarvan vonden.

Tarieven

De Winter Rioolservice werkt niet met vastgestelde tarieven. Iedere opdrachtgever verdient een advies, oplossing, of onderhoudsplan op maat. Nadat we een opdracht goed hebben kunnen inschatten maken we graag vrijblijvend een offerte voor u. Op deze manier krijgt u een oplossing die volledig op uw situatie is aangepast, voor een prijs die hierbij past. Zo maakt u geen kosten voor diensten die u niet nodig heeft.